Stipendien ja avustusten haku

Keski-Pohjanmaan Urheilun Tukijat ry myöntää stipendejä ja avustuksia myös hakemusten perusteella. Hakemukset käsitellään pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa. Mikäli hakemuksessa on perusteltu syy käsittelyn aikaistamiseen voidaan hakemus käsitellä myös nopeammin.

Stipendien ja avustusten myöntämisen pääasialliset perusteet ovat tulokselliset ja/tai sosiaaliset. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Urheiluseurat ja lajien alue- tai piirijärjestöt voivat hakea avustusta valtakunnallisten tai SM-/kv-tason kilpailujen järjestämiseksi. Vapaamuotoisesta hakemuksesta on käytävä ilmi ainakin seuraavat asiat: : järjestävä taho, järjestettävä kilpailu, paikkakunta ja ajankohta. Hakemus tulee toimittaa allekirjoituksin varustettuna: Keski-Pohjanmaan Urheilun Tukijat ry, Torikatu 16 A 2, 67100 KOKKOLA.

Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Lomaketta ei käsitellä, mikäli yhteystiedot ovat puutteelliset.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoKeput Jukuleirin avustushakemus 2019.pdf (167 kB)
Jukuleiri 2019 avustus leirimaksuun hakulomake