Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus

Aika: 12.12.2018
Paikka: Pietarsaari

Innostu lasten liikunnasta ja tule mukaan koulutukseen, joka auttaa sinua eteenpäin omalla ohjaaja- ja valmentajapolullasi.

Paikka: Kokkola, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Aika: maanantai 3.12.2018 klo 17:30-20:30

Kouluttaja: Samu Martinmäki, Kepli

Tervetuloa ohjaajaksi! -koulutuksen tarkoituksena on antaa aloittaville ohjaajille perustietoja ja -taitoja 6-11 -vuotiaiden lasten ohjaamisesta sekä innostaa heitä etenemään ohjaajapolulla. Koulutus mös mahdollistaa tutustumisen ja kokemusten jakamisen muiden lajien ohjaajien kanssa. Koulutus sopii hyvin seuran junioreille, nuorille, lasten vanhemmille ja kaikille, jotka aloittavat lasten valmentajina tai ohjaajina. Koulutus sopii kaikille lajeille.

Ilmoittautumiset: 30.11.2018 klo 12:00 mennessä http://kepli.ingo.fi/

Lisätietoja: samu.martinmaki@kepli.fi, 0440 916 073

Keplin jäsenseurat saavat normaalihinnasta 10 € euroa alennusta.(Normaalihinta 50€/seura). Mikäli samasta seurasta tulee useampi osallistuja, niin sopikaa keskenänne kuka suorittaa seuramaksun. Hänen tulee tehdä ilmoittautuminen yksittäisenä. Muut voidaan ilmoittaa ryhmäilmoittautumisena ja valita maksutavaksi lasku, jolloin korjaamme laskun 0 euroon täällä Keplin toimistolla.

Seuramentor ohjaajien tukena -hankkeen hankeseurojen edustajille koulutus on ilmainen!

PERUUTUSEHDOT
Peruutuksista tulee aina ilmoittaa kirjallisesti, esim. s-postitse! Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä veloitetaan kurssimaksu kokonaan.